Hudpleje bliver aldrig det samme igen – og godt det samme

Customized Skincare er fremtiden indenfor moderne hudpleje. Endelig kan du skræddersy din daglige hudpleje 100% efter behov!

Der findes masser af supergode fugtighedscremer på markedet. Ingen tvivl om det! Men ofte skal man igennem utallige forsøg, for at finde præcis den creme der passer. Og selv da vil man tit opleve, at der er ulemper ved stort set alle færdigkøbte cremer. Dit personlige behov for fugt, næring og pleje til huden kan tilmed variere i løbet af dagen. Om morgenen kan der være behov for bedre modstandsdygtighed til at klare dagens strabadser. Om aftenen har huden måske bare behov for at ånde og samle kræfter.

Derfor giver vi dig nu mulighed for at bruge et system, der kan varieres og tilpasses præcist som du ønsker det.

Odacité er én (1) grundcreme, som du booster med serum til lejligheden. Et serum er en særligt koncentreret planteolie, fyldt med aktivstoffer fra naturens eget forrådskammer. Vi anvender udelukkende de bedste råvarer: Rene, økologiske og helt fri for kunstig kemi! Det er vores garanti for at du kun får det allerbedste og ikke skal spekulere på om du kommer i berøring med skadelige tilsætningsstoffer.

Vores grundholdning er, at naturen har løsningen på dagligdagens udfordringer. Vi behøver blot at bevæge os udenfor. Så har vi umådelige ressourcer indenfor rækkevidde.

Med Odacités 18 forskellige serummer, der kan kombineres på utallige måder, bringer vi naturens rigdom direkte ind i din daglige hudplejerutine. Du vil hurtigt opdage fordele ved at kunne skræddersy din creme og vi lover dig at din hud vil takke dig for dit valg og din ansvarlighed.