En besked fra grundlægger

VALERIE GRANDURY

Fra kampen mod kræft til kampen mod rynker

 

Jeg er født og opvokset i Paris, men bor nu i Los Angeles. Det hele startede efter jeg blev diagnosticeret med brystkræft. Diagnosen var et stort wake up call og jeg indså, at hvis jeg ønskede at blive helbredt, så måtte jeg ændre alt. Jeg sagde mit job op, gik tilbage på skolebænken for at blive sundheds- og wellness coach og jeg blev meget optaget af at fjerne giftstofferne fra mit liv.

 

Når det kom til hudpleje, var jeg ikke indstillet på at gå på kompromis med ydeevnen. Jeg ville have det hele: effektivitet OG renhed. Da det ikke var til at finde begyndte jeg selv at blande skræddersyet hudpleje, både til mig selv men også til private kunder. Rygtet spredtes hurtigt, efterspørgslen voksede og så blev Odacité født – et ordspil på det franske Audacity – at forene det bedste af to verdener. I dette tilfælde luksuriøs franske hudpleje og den grønne livsstil fra  Californien. Jeg håber, du vil give det en chance!

TOPANGA: ODACITÉs fødested og inspirationskilde

 

Kendt som en boheme-chic tidslomme nær Los Angeles. Vejene i denne magiske dal ligger vindblæst over Stillehavet, mellem Los Angeles og Malibu. Som en blød hvisken til sjælen inviterer Topanga Canyon ånden ind i en fængslende verden af ​​naturlige herligheder. Tågede, fortryllende dage hvor Stillehavets tåger ruller ind over dalen som en langsom æterisk flod … Duftende citrus-aroma i den tidlige morgensol … En finurlig duft af vild salvie i den varme eftermiddagssol … Nænsomme strejf i natten af duftende og blomstrende jasmin … Her er alt bare skønhed og harmoni.

Kun de bedste råvarer

Vores mål er at producere de mest effektive produkter helt uden toksiner. Vi spejder overalt i verden for at købe ingredienser af højeste kvalitet, ædle planteekstrakter, magiske olier og potente kosmeceutiske ingredienser. Ultimativ kraft, absolut friskhed og fuldstændig renhed er ufravigelige kriterier for udvælgelse. Dette sikrer, at hver formel øjeblikkeligt forbedrer den måde, hvorpå din hud ser ud og føles.

VORES LØFTE

Odacité tester produkterne på rigtige mennesker og aldrig på dyr. Vi er stolte af vores PETA certificering.

Odacité anvender aldrig: fyldstoffer, parabener, nanopartikler, petrokemi, PEG, syntetiske parfumer, farvestoffer, phenoxyethanol..

Fremstillet i Californien med fransk finesse. Odacité samler det bedste fra to verdener: resultat-drevet fransk hudpleje og den grønne, naturlige revolution fra Californien. Effektivitet og renhed.