BOOST DIN HUDPLEJERUTINE

 

I den perfekte verden ville vi bruge ét produkt og straks få en smuk, fejlfri hud… Men vi ved alle, at virkeligheden ser anderledes ud! Og det gør den fordi din hud er konstant påvirket af faktorer som vejr, stress, forurening, søvn, kost, månedscyklus mv… Alle disse faktorer skaber skiftende udfordringer for huden…

 

De 18 serum-koncentrater som Odacités program byder på er løsningen med de klart hurtigste resultater, fordi de giver dig mulighed for at målrette dine daglige rutiner mod din huds specifikke udfordring. Hvert serum er en superkoncentreret dosis aktivstoffer og alt hvad du behøver er et par dråber, for at forvandle huden på rekordtid.

 

Der er mange nemme måder at bruge de forskellige serummer på. Vælg det serum, der passer bedst til din huds behov. Boost dine eksisterende produkter ved at blande 2 dråber serum i, eller brug serummet alene som intensiv- eller spotbehandling. Du kan også bruge forskellige, specifikke serummer i forskellige zoner i dit ansigt. Noget en traditionel creme aldrig vil kunne.

 

 

Vælg din hudplejeudfordring